U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


​Henk de Jong met kippenvel op de armen: "Met z'n allen gedaan"


De Graafschap-trainer Henk de Jong heeft een goed gevoel overgehouden aan de eerste van drie wedstrijden tegen Telstar. Op 10 en 13 mei komen de clubs elkaar tegen in de Jupiler Play-Offs. De Jong zag vrijdag vooral een geweldige sfeer op de tribunes bij de 1-0 zege.

Telstar goede tegenstander

"Misschien is het een beetje kinderachtig, maar we moesten winnen na de vorige keer, toen we met 3-2 verloren bij Telstar. Dat hebben we gedaan", begon De Jong zijn persconferentie. "We zijn aan elkaar gewaagd, dat weten we het hele seizoen al. Voor de wedstrijd hadden we het daar ook al over. Het is weleens dat je het alleen een periode goed doet. Maar Telstar doet het dit hele seizoen al goed en voetbalt ook goed."

Prachtige clash

"Het wordt over ruim twee weken een prachtige clash", wijst De Jong naar de Jupiler Play-Offs. "Volgens mij zijn we bijna zeker van de derde plek (zonder dat we de Jong-teams meetellen) in de Jupiler League. Dat hebben we goed gedaan met z'n allen. Ik merkte aan de spelers ook dat het publiek onvoorstelbaar was in de eerste helft. Daar kreeg ik echt kippenvel van, prachtig. Mooie puntjes."

Periode op het spel

"De achterhoede heeft met vier jongens die eigenlijk nooit spelen ook de nul gehouden. Daar ben ik heel trots op", stipte De Jong aan. Nu rest nog het laatste competitieduel met Jong AZ. "Nog één keer gaan, want we kunnen de periode pakken. De som geld is ook mooi voor de club." Na die wedstrijd wacht een tweeluik met andermaal Telstar. "Volgens mij wordt het bij jullie ook volle bak, met extra tribunes. Prachtig. Zin in!"


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner