U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Henk de Jong kijkt vooruit naar duel met Cambuur: "Goede uitgangspositie"


Woensdagavond staat De Vijverberg volledig in het teken van de kraker tegen SC Cambuur. De Graafschap gaat de return met een goed gevoel tegemoet, na het 1-1 gelijkspel in Leeuwarden. Trainer Henk de Jong heeft zin in het duel. "Ik heb vertrouwen in m'n jongens, ze zijn er klaar voor."

Goede uitgangspositie

Door de puntendeling in de heenwedstrijd, afgelopen zondag, wordt het woensdag ongetwijfeld een spannende kraker. "Maar de play-offs zijn ieder jaar spannend, dat is nu niet anders. Wij hebben een goede uitgangspositie", zei De Jong dinsdagmiddag. "Die had beter kunnen zijn, maar zo is het niet. Ik heb vertrouwen in m'n jongens, ze zijn er klaar voor. Het hele seizoen hebben we finales gespeeld, dat is morgen weer het geval."

Ploeg met veerkracht

De Jong ziet de wedstrijd tegen de ploeg uit Leeuwarden met vertrouwen tegemoet. "Qua uitslag staan we er goed op. Eerder dit seizoen verloren we ruim van Ajax, een week later speelden we fantastisch tegen Vitesse. We hebben een ploeg die het hele seizoen weer opkrabbelt na een tegenslag. En nu kennen we zelfs geen tegenslag; we speelden zondag met 1-1 gelijk."

"Kolkende Vijverberg geeft vleugels"

"Wij spelen morgen (woensdag) gelukkig thuis. Onze supporters steunen ons al het hele jaar", vervolgde De Jong. "Dat hebben we ook nodig, die steun. Het verschil met SC Cambuur is klein, maar een kolkende Vijverberg achter ons kan het verschil maken. Dat geeft ons vleugels", besloot de oefenmeester.

Steun jij de mannen van Henk de Jong ook morgen? Bestel snel je kaarten en schreeuw de Superboeren naar de finale!

{asset:35686:url}


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
29
mrt.
20:00
uur
Jong AZ
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner