U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Goudhaantje Fabian Serrarens: "Deze club is te groot voor de Jupiler League"


De blijdschap op het gezicht van Fabian Serrarens sprak boekdelen. De spits schoot De Graafschap met de 2-1 tegen Almere City FC weer terug naar de Eredivisie. Daar waar de club volgens Serrarens thuishoort.

"Iedereen bij de club betrokken"

De Graafschap speelde zeker niet zijn beste wedstrijd tegen Almere City. De spits kon daarom kort zijn over de wedstrijd. "Gelukkig maken we vlak voor rust de 1-1. In de tweede helft kan 'ie aan beide kanten vallen. Beide teams kregen weinig kansen. Gelukkig valt 'ie onze kant op." Serrarens gaat de geschiedenisboeken in als degene die De Graafschap met zijn doelpunt weer naar de Eredivisie heeft gebracht. "Dat is extra mooi. Het maakt niet uit hoe die erin gaat. Als je maar wint. Deze club is te groot voor de Jupiler League. Supporters zijn overal aanwezig met sfeeracties. We hebben een groot stadion. Iedereen is erbij betrokken. Je zal morgen (maandag) zien dat iedereen aanwezig is bij de huldiging." 

Warme trainer

Van trainer Henk de Jong kreeg de aanvaller het vertrouwen als spits. Dat vertrouwen betaalde hij terug met vier doelpunten in de play-offs. "Henk brengt sfeer in de ploeg. Warme trainer. Houdt iedereen tevreden. De wissels ook. Als je ziet hoe blij ze zijn... Hij laat iedereen heel vrij en benadert iedereen op z'n eigen manier. Hij voelt dat heel goed aan", aldus Serrarens. 


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner