U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Gezinsuitje mantelzorgers Gemeente Aalten bij De Graafschap


Gezinsuitje mantelzorgers Gemeente Aalten bij De Graafschap

Gezinnen uit de Gemeente Aalten waren zaterdagmiddag bij De Graafschap op bezoek. De middag was speciaal bedoeld voor gezinnen waarbij mantelzorg wordt verleend. Speciaal voor hen organiseert VIT-hulp een gezinsuitje waarbij de ouders en de kinderen een activiteit wordt aangeboden. Daarnaast hebben de ouders hierbij de mogelijkheid om met elkaar in contact te komen en ervaringen uit te wisselen. Deze keer werden de gezinnen uitgenodigd voor een gezinsuitje op Stadion De Vijverberg. De Graafschap wil zich graag inzetten bij de inclusieve samenleving en leefstijlbevordering.

Dertien gezinnen lieten zich deze dag in het zonnetje zetten. In de Rabobank Lounge werden de deelnemers welkom geheten door Hans Martijn Ostendorp, algemeen directeur van De Graafschap. Selectiespelers Milan Hilderink en Jonathan Vergara Berrio waren ook aanwezig voor een foto en handtekening.

Vervolgens kregen de deelnemers een rondleiding door het stadion. Zo konden ze een kijkje nemen in de kleedkamer van de selectie en een blik werpen in het krachthonk. Ook mocht er door de spelerstunnel naar het veld gewandeld worden. Na afloop van de rondleiding stond het buffet al te wachten. Na een lekker drankje kon iedereen voldoende opscheppen. De gezinnen genoten zichtbaar van al dat lekkers en met elkaar werd deze leuke dag nog even doorgesproken.

Als klap op de vuurpijl werden de gezinnen vanuit De graafschap verrast met wedstrijdkaarten voor De Graafschap - MVV Maastricht aanstaande vrijdagavond. Een mooie afsluiting voor deze fantastisch middag.

Gezinsuitje-Aalten-3.jpg

Gezinsuitje-Aalten-4.jpg

Gezinsuitje-Aalten-2.jpg

Gezinsuitje-Aalten.jpgOverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

wo
07
jun.
05:01
uur
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner