U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


​Geslaagde stamppottenavond voor vrijwilligers (foto's)


Dinsdag 10 december vond de traditionele stamppottenavond plaats in de Business Club van De Graafschap. Honderden vrijwilligers kwamen bij elkaar en ontvingen uit handen van spelers, staf, RvC, directie en medewerkers een heerlijke stamppot. Met elkaar genoten ze niet alleen van het smakelijke eten, maar ook van het gezellige samenzijn.

Divisie-onafhankelijke steun van vrijwilligers

De avond werd geopend door algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp. We stonden stil bij de dierbaren die ons afgelopen jaar zijn ontvallen en keken terug op 2019. "We zijn goed uit de winterstop gekomen en hebben een inhaalrace gemaakt. We hebben de play-offs gehaald, alleen heeft deze tien minuten te lang geduurd... We promoveren met elkaar en degraderen met elkaar. We waren met zijn allen teleurgesteld, maar niemand zei: 'ik laat de club in de steek'. We zijn opgestaan, hebben onze rug gerecht en zijn vooruit gegaan. Dat heeft iedereen gedaan: selectie, staf en vrijwilligers. De steun van onze vrijwilligers is divisie-onafhankelijk, clubliefde kent geen divisie", verwoordde Ostendorp.

Tekst gaat verder onder de video

Vrijwilligers en Talenten van het Jaar gehuldigd

Vervolgens werden de jubilerende vrijwilligers gehuldigd. Marion Tempelaars, Jeroen Koudijs, Dennis Janssen en Anke Evers zijn al 12,5 jaar vrijwilliger en ontvingen een speldje en een mooie bos bloemen. Marie José Groeskamp vierde haar 25-jarig jubileum en werd ook in het zonnetje gezet. Ook voor enkele jeugdspelers was het een mooie avond. Lorenc Perlala (O9), Jim van der Logt, Anis Yadir (allebei O16) en Ezra van der Heiden (O19) werden door Hoofd Jeugdopleiding Jefta Bresser uitgeroepen tot 'Talent van het Jaar'. "Met de opleiding hebben we mooie stappen gemaakt - qua organisatie, accommodatie en kwaliteit van het spel", zei Bresser. "De talenten die we vanavond uitroepen tot 'Talent van het Jaar' mogen daar trots op zijn."

{asset:38980:url}

{asset:38981:url}

{asset:38974:url}

{asset:38978:url}

{asset:38975:url}

{asset:38977:url}

{asset:38979:url}


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Parkstad limburg stadion, Kerkrade

Roda JC
vr
19
apr.
20:00
uur
De Graafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner