Fotoverslag: Superboeren starten carnavalsweekend met mooie zege op Volendam


Fotoverslag: Superboeren starten carnavalsweekend met mooie zege op Volendam

De Graafschap deed vrijdagavond uitstekende zaken door FC Volendam - concurrent in de derde periode - met 2-1 te verslaan. Mark Diemers maakte beide doelpunten, terwijl de gasten uit Volendam via Joey Veerman scoorden. Blik met een aantal mooie foto's terug op De Graafschap - FC Volendam!

Het meeste gevaar in de openingsfase ontstond via Fabian Serrarens, die erg balvast was en het de defensie van FC Volendam lastig maakte.

De eerste van vier héél belangrijke reddingen in beeld: Filip Bednarek - verkozen tot Man of the Match - voorkomt een doelpunt van Enzo Stroo.

Juichen na de 1-0 van Mark Diemers, op slag van rust... Via-via belandde de bal bij de middenvelder, die z'n zevende goal van het seizoen maakte.

De in de winterstop aangetrokken Frank Olijve speelde zijn vijfde wedstrijd en voorkwam met goed verdedigend werk gevaar van Volendam.

Veel gevaar bij De Graafschap was juist afkomstig van Jordy Tutuarima, die aan de linkerkant kon opstomen. Hij stond aan de basis van de 1-0 en was na rust met een kopbal dicht bij de 2-0.

Invaller Youssef El Jebli, een week eerder tegen Jong FC Utrecht (7-0) nog trefzeker, vuurde vanaf rand zestien op doel, maar zag zijn inzet naast gaan. Geen 3-0 dus...

Volendam kwam door een doelpunt van Joey Veerman op 2-1, maar De Graafschap trok de derde zege op rij over de streep!

Trainer Henk de Jong wenste iedereen op de persconferentie een goed carnavalsweekend toe. "Vermaak je lekker, pas goed op jezelf en tot volgende week."


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht