U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Fotoverslag: De Graafschap baalt van remise in laatste wedstrijd van 2017 op De Vijverberg


De Graafschap kwam vrijdag, in de laatste thuiswedstrijd van 2017, tegen FC Oss niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Daryl van Mieghem maakte zijn negende doelpunt van het seizoen en leek matchwinnaar te worden, maar de gasten kwamen in de slotfase via Mats Grotenbreg op gelijke hoogte. Een terugblik aan de hand van tien foto's.

AE6Z4362.JPG

Aanvoerder Sven Nieuwpoort keerde terug in het basisteam bij de Superboeren, die verder ongewijzigd begonnen aan het treffen met FC Oss.

Serrarens-vs-Oss-bijgewerkt.jpg

Het meeste gevaar kwam in de eerste helft van Fabian Serrarens (foto) en Anthony van den Hurk, die met een omhaal de paal raakte.

AE6Z4357.JPG

Verdedigend gezien bleef De Graafschap redelijk overeind. Oss beperkte zich vooral tot verdedigen op eigen helft en speelde met veel man achter de bal.

AE6Z4367.JPG

Filip Bednarek - keeper van de nog altijd minst gepasseerde defensie van de Jupiler League - hoefde nauwelijks in actie te komen.

MGL3081.JPG

Juichen na rust! Daryl van Mieghem brak de ban en zette De Graafschap met een gekraakt schot op 1-0! Zijn negende goal van het seizoen...

AE6Z4351.JPG

Een kwartier voor tijd leek de thuisploeg op 2-0 te komen, maar Mark Diemers trof met een heerlijke uithaal de lat. Pech...

AE6Z4303.JPG

AE6Z4410.JPG

Invallers Sjoerd Ars (met op maat gemaakt masker) en Rannick Schoop werden ingebracht om de voorsprong over de streep te trekken.

AE6Z4440.JPG

Dat lukte helaas niet: Bart Straalman, Lars Nieuwpoort zien hoe Bednarek geen redding kan brengen op een inzet van Mats Grotenbreg: 1-1 vlak voor tijd...

AE6Z4627.JPG

Teleurstelling bij De Graafschap-trainer Henk de Jong, die op de persconferentie alvast vooruit keek naar de laatste wedstrijd van dit jaar; uit tegen Telstar. "Als we denken dat we er niks meer van kunnen, hoef je daar niet heen te gaan. Dat weiger ik. We gaan er volgende week gewoon op."


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
29
mrt.
20:00
uur
Jong AZ
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner