U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Flexfactory blijft op het shirt van De Graafschap


Na twee seizoenen op de voorkant van het wedstrijdshirt te hebben gestaan, blijft Flexfactory ook komend seizoen als shirtsponsor de club steunen. Nu prachtig op de achterkant van het shirt, direct onder het rugnummer.

“Flexfactory investeert in langdurige relaties met partners die onze regio waarderen en goed op de kaart zetten. Daarbij past het verlengen van de samenwerking met deze bijzondere club uitstekend. Sterker nog, hier zijn wij trots op”, aldus Ronald Hilberdink, operationeel directeur van Flexfactory.

“Wij zijn erg trots en verheugd dat Flexfactory haar naam aan ons shirt blijft verbinden. Het zegt iets over de goede samenwerking en het grote vertrouwen in elkaar, ongeacht de divisie waarin wij uitkomen. Ons past veel dank.”, aldus algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp.

In eerste instantie komt de naam Flexfactory alleen op het wedstrijdshirt. Op het shirt dat vanaf de Open Dag te koop is, en dus reeds in productie is, blijft op die plek ruimte om bijvoorbeeld een eigen naam te laten drukken.

Over Flexfactory

Flexfactory biedt – via haar vier merken Match 4u, Fides Uitzendgroep, Aelbers Personeel en Seesing Personeel – een breed pakket HR diensten, zoals uitzenden, opleiden, werving & selectie, detacheren, poolmanagement, workforce management op locatie voor Nederlandse of Europese arbeidsmigranten, of een combinatie hiervan. Vanuit vestigingen in Doetinchem, ‘s Heerenberg, Lichtenvoorde en Lochem bedienen zij regionale en landelijke bedrijven in uiteenlopende sectoren.

Flexfactory is de verbinding tussen haar gevestigde merken, zodat ieder afzonderlijk, of als één team, werknemers en opdrachtgevers voorziet van de juiste mix professionele HR oplossingen.

{asset:36167:url}


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
29
mrt.
20:00
uur
Jong AZ
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner