U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Financieel directeur Remon Enting verlaat De Graafschap


Financieel directeur Remon Enting verlaat De Graafschap

Financieel directeur Remon Enting verlaat per 1 januari 2022 De Graafschap. Na bijna zes jaar neemt hij afscheid bij de Doetinchemse voetbalclub en treedt in dienst Heracles Almelo.

“Het was een moeilijk besluit”, aldus Enting. “De Graafschap is toch de club van de stad waarin ik ben opgegroeid. Heracles is in de ontwikkeling net een stapje verder en is inmiddels een stabiele club in de Eredivisie met nog voldoende uitdagingen. Mijn doel was bij mijn aanstelling om van De Graafschap weer een financieel gezonde club te maken. Daar zijn we heel behoorlijk in geslaagd. We zijn er nog niet, maar zijn wel op de goede weg.”

Daarbij neemt Enting alvast een voorschot op de cijfers over het afgelopen seizoen: “We zullen in november de cijfers bekend maken, maar we zijn de coronaperiode goed door gekomen. Dat maakt ook dat ik de club op dit moment met een gerust hart kan achterlaten.”

'Gerust hart'

“Ik vind het jammer dat Remon heeft aangegeven afscheid te nemen bij onze club”, aldus algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp. “Hij heeft echt een enorm belangrijke bijdrage geleverd aan de gegroeide financiële stabiliteit van De Graafschap in de afgelopen jaren. Daar zijn we hem zeer dankbaar voor. Remon blijft actief in het betaalde voetbal, dus we blijven elkaar gelukkig tegenkomen. Wij zullen op zoek gaan naar een waardige opvolger op een zo kort mogelijke termijn.”


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Stadion De Vijverberg, Doetinchem

Degraafschap
vr
10
dec.
20:00
uur
Helmondsport
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner