Fabian Serrarens helpt beloften met twee goals aan zege op Jong FC Eindhoven

Jong De Graafschap heeft maandagavond met 2-0 gewonnen van Jong FC Eindhoven, dat met enkele A-junioren speelde. Bij het team van trainer Jan Vreman deden veel spelers van de eerste selectie wedstrijdritme op. Fabian Serrarens scoorde in de eerste helft twee keer en zorgde voor de 2-0 eindstand.

Overwicht en veel kansen

De Doetinchemse beloften hadden de hele wedstrijd een overwicht en speelden goed positiespel. Dat leidde al na tien minuten tot een strafschop, nadat Lars Hekkers in de zestienmeter naar de grond ging. Fabian Serrarens benutte het buitenkansje: 1-0. Binnen het halfuur stond de tweede treffer op het bord. Een afgeslagen bal werd door Serrarens prachtig raak geschoten.

Ook na rust was Jong De Graafschap de betere ploeg, zeker na de directe rode kaart voor Eindhoven-verdediger Valentino Vermeulen. Rick Bosma, Daryl van Mieghem en Lars Nieuwpoort kregen grote kansen op 3-0, maar doelman Guy Smit voorkwam dat zijn ploeg op een grotere achterstand kwam.

"Te weinig doelpunten gemaakt"

Trainer Jan Vreman was tevreden met de zege, maar zag dat zijn ploeg meer had moeten scoren. "We hebben te weinig doelpunten gemaakt. Ik vond dat we meer kansen moesten creëren. Het tempo moet dan hoger blijven", zei Vreman. "Verdedigend hadden we het goed staan. We hebben best mooie kansen gehad en goede dingen laten zien. We hadden echter een grotere uitslag moeten neerzetten."

Opstelling Jong De Graafschap: Rondeel; Ligeon, S. Nieuwpoort, L. Nieuwpoort, Hekkers; Klaasen, Bakker, Olijve; Bosma, Serrarens en Van Mieghem.

{asset:34235:url}{asset:34236:url}{asset:34237:url}{asset:34238:url}{asset:34239:url}{asset:34240:url}{asset:34241:url}{asset:34242:url}{asset:34243:url}{asset:34244:url}{asset:34245:url}{asset:34246:url}{asset:34247:url}{asset:34248:url}{asset:34249:url}{asset:34250:url}