U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Agil Etemadi: "Koppies legen en vol de strijd aangaan"


Agil Etemadi wist zich in het ruim verloren duel met Ajax nog een aantal te keren te onderscheiden. De keeper zag een hele rits schoten op zich af komen. Etemadi wil de wedstrijd het liefst zo snel mogelijk vergeten en zich richten op zondag, want dan komt Vitesse naar De Vijverberg.

"Zijn best wel afgedroogd"

Etemadi kwam vroeg in de wedstrijd in aanraking met ploeggenoot Frank Olijve. Hij had wat last van zijn oog, maar kon gelukkig wel verder. "In de rust was ik aardig misselijk. Heb wat pijnstillers gehad en daarna ging het wel wat beter. Maar ik had er wel aardig last van." Ajax etaleerde zijn klasse in de Johan Cruijff ArenA en dat was De Graafschap veel te machtig. "Voor het Nederlands voetbal is het mooi dat ze het zo goed doen. Helaas voor ons, zijn we best wel afgedroogd."

"Dat zegt genoeg over de club"

Ondanks de flinke achterstand bleef het uitvak duidelijk hoorbaar in het stadion. Ook na de wedstrijd gaven de supporters de spelers een steuntje rug richting zondag. Etemadi was blij met dat gebaar. "Heel snel vergeten deze wedstrijd. De koppies legen en vol de strijd aangaan. Ik schaamde mij eigenlijk een beetje voor de supporters, omdat we acht goals tegen hebben gekregen. Maar toen we voor ze stonden zongen ze ons toe. Dat zegt genoeg over de club. Gelukkig is iedereen wel realistisch bij De Graafschap."

{asset:33201:url}


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner