U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Youssef El Jebli blij met het uitvak: "Ze zien dat we hebben gestreden"


Youssef El Jebli stond vrijdagavond tegen NEC Nijmegen (1-1) voor het eerst sinds twee maanden weer in de basis. Dit keer niet als middenvelder, maar als aanvaller. Hij vervulde die rol met verve, met name in de eerste helft, toen hij op prachtige wijze de 1-1 binnenkopte.

Gelegenheidsspits

El Jebli kreeg samen met Tarik Tissoudali de vrijheid van trainer Henk de Jong om te wisselen van positie. Vaak dook de - van origine - middenvelder op in de spitspositie. Dat leverde de gelijkmaker op en nog een aantal goede kansen. El Jebli schoot van dichtbij over en raakte de paal. "Het liep de eerste helft prima. We hebben genoeg kansen gecreëerd in de counter. Ik moest vanuit de spits spelen en liet mij iets uitzakken. Vanaf daar konden we vrijuit voetballen, de zijkanten zoeken en steekballen geven." 

Blij met basisplaats

El Jebli was vooral blij dat hij weer vanaf het begin mocht starten. Zijn laatste basisplaats dateerde van eind januari. "In de tweede helft raakte ik een beetje vermoeid. Ik heb het in de afgelopen twee maanden moeten doen met invalbeurten, dus voor mij was dit weer lekker, ja." Uiteindelijk hield De Graafschap een punt over aan het duel met NEC. In de tweede helft was het vooral tegenhouden. Samen met het uitvak werd het punt over de streep getrokken. "Natuurlijk willen zij drie punten, maar ze zien dat we hebben gestreden. De supporters weten dat we vijf basiskrachten misten. Het gaf een heel goed gevoel", aldus de multifunctionele El Jebli. 

{asset:28556:url}

{asset:28559:url}

{asset:28560:url}


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
29
mrt.
20:00
uur
Jong AZ
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner