U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Eerste editie van de Kist Cup op 1 september


Eerste editie van de Kist Cup op 1 september

Op 1 september organiseren Telstar en De Graafschap - in samenwerking met Unibet - de eerste editie van de Kist Cup. Deze wedstrijd is een ode aan de legende van beide clubs, Simon Kistemaker. De oud-trainer overleed afgelopen november aan de gevolgen van kanker. Alle opbrengsten vanuit het evenement komen ten goede aan Support Casper en worden ingezet voor onderzoek naar alvleesklierkanker. De eerste wedstrijd van de Kist Cup wordt gespeeld om 20:00 uur in het BUKO-stadion.

Clubicoon in Doetinchem en Velsen-Zuid

Als trainer stond Kistemaker voor voetbal van het meest knoestige, rauwe en ongecompliceerde soort. Geen man van data-analyse en moeilijke looplijnen, maar van simplistisch, aanvallend voetbal. Van snot op de bek en eerlijkheid voorop. Voetbal zoals voetbal hoort te zijn. Niet voor niets werd Kistemaker bij het 50-jarig jubileum van Telstar tot beste trainer uit de clubgeschiedenis benoemd. Daarnaast was Kistemaker van 1989 tot 1993 trainer van De Graafschap en maakte hij de club ongeslagen kampioen.

Ouderwets dagje voetbal

De Kist Cup wordt gespeeld over twee wedstrijden tussen beide clubs in de Keuken Kampioen Divisie en op basis van het onderlinge resultaat wordt de winnaar uitgeroepen. Voorafgaand aan de wedstrijd worden diverse activiteiten georganiseerd zoals een veiling met mooie items van beide clubs, de verkoop van Kist Cup-merchandise en een voorwedstrijd door de oud-teams van Telstar en de Graafschap. Bovendien draagt Sjoerd Mossou een ode aan ‘De Kist’ voor. Beide dagen staan in het teken van een ‘ouderwets dagje voetbal’.

Binnenkort volgt via onze website en onze sociale mediakanalen meer informatie over de kaartverkoop voor de uitwedstrijd bij Sc Telstar.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Parkstad limburg stadion, Kerkrade

Roda JC
vr
19
apr.
20:00
uur
De Graafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner