U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Duel tussen De Graafschap en Almere City FC live te zien op ESPN 4


Duel tussen De Graafschap en Almere City FC live te zien op ESPN 4

Het duel in de Keuken Kampioen Divisie tussen De Graafschap en Almere City FC van aanstaande vrijdag is live te zien. De zendtijd voor het duel is door De Graafschap aangekocht en de wedstrijd wordt uitgezonden op ESPN 4.

‘Supporters en sponsoren tegemoet komen’

“We willen ontzettend graag weer publiek bij onze wedstrijden en hebben daarom dit weekend een stevig statement gemaakt dat de stadions vanaf 28 januari weer open zouden moeten gaan”, aldus algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp. “Aankomende vrijdag moeten we het nog zonder de steun van onze supporters en sponsoren in het stadion doen. Eerder bleek dat ESPN het duel met Almere niet zou uitzenden. Om onze supporters en sponsoren tegemoet te komen, hebben we besloten om te proberen het duel aan te kopen. Gelukkig is dit gelukt en wordt onze wedstrijd vrijdag uitgezonden op ESPN 4.”

Eerder ook twee duels aangekocht

Eerder dit seizoen ook twee keer de uitzendrechten van een thuisduel, zodat deze alsnog door ESPN werd uitgezonden. “We proberen er alles aan te doen om onze supporters en sponsoren tegemoet te komen en de binding met hen te behouden”, aldus Ostendorp. “Voor nu zijn we blij dat zij alsnog naar de wedstrijd kunnen kijken. Maar we hopen dat we hen bij de volgende thuiswedstrijd, toch echt weer gewoon op onze De Vijverberg kunnen verwelkomen.”


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Parkstad limburg stadion, Kerkrade

Roda JC
vr
19
apr.
20:00
uur
De Graafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner