U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Delano Burgzorg geniet bij Oranje O20: "Een mooie ervaring"


Delano Burgzorg was afgelopen week niet aanwezig op het trainingsveld van De Graafschap, maar trainde mee met de selectie van Oranje O20. De twintigjarige aanvaller speelde vrijdag tegen de leeftijdsgenoten van Mexico en treft maandag Tsjechië O20. "Een mooie ervaring, ik ben heel blij met deze kans."

Eerste keer bij Oranje

Burgzorg hoorde afgelopen maandag dat hij geselecteerd was voor Oranje O20. Een grote verrassing voor hem. "Ik had het totaal niet verwacht. Maar het is een mooie ervaring. Ik ben heel blij dat ik de kans krijg om mezelf te laten zien bij dit team", vertelt de aanvaller, die woensdag z'n eerste training had. "Het is mijn eerste keer bij Oranje; er ging een wereld voor mij open. Een aantal spelers kende ik al. Bij aankomst ben ik goed opgevangen en tijdens de trainingen hebben we elkaar nóg beter leren kennen."

"Mooie herinneringen"

Vrijdag maakte Burgzorg zijn eerste minuten in het shirt van Oranje: hij viel tegen Mexico direct na rust in. "Ik heb 45 minuten gespeeld, dat was mooi meegenomen. Het is een mooie ervaring dat je voor je land mag uitkomen." Oranje boog een 2-1 achterstand om in een 3-2 overwinning. "Vooral in het laatste kwartier werd ik vaker aangespeeld en kon ik meer doen in balbezit. Natuurlijk zijn er genoeg leermomenten, maar ik wil mooie herinneringen opdoen bij Oranje."


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner