De Graafschap zoekt redacteur op vrijwillige basis


De Graafschap zoekt redacteur op vrijwillige basis

Voor uitbreiding van het mediateam is De Graafschap op zoek naar een nieuwe redacteur voor de website en socials. Vind jij het leuk om te schrijven (voor web en printmedia) én heb jij binding met De Graafschap? Dan zoeken wij jou!

Web en printmedia

Je gaat op vrijwillige basis aan de slag namens het mediateam van De Graafschap, dat tijdens wedstrijden verantwoordelijk is voor vrijwel alle content die op de site en social media verschijnt. Je bent aanwezig bij de thuiswedstrijden op De Vijverberg en schrijft redactionele artikelen voor printmedia, denk aan de presentatiegids en de programmaboekjes.

Onderdeel van leuk team

Als vergoeding voor het geleverde werk ontvang je een gratis seizoenkaart, een dienstkaart (uiteraard met toegang tot de persruimte, mixed zone en perstribune) en ben je welkom op de jaarlijkse vrijwilligersavond. Bovendien maak je deel uit van een leuk mediateam, dat je de fijne kneepjes van het vak graag leert.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze leuke functie? Stuur dan een mail naar niels.venus@degraafschap.nl en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van het mediateam van De Graafschap! We zien je reactie graag verschijnen... Vermeld daarbij enkele gegevens zoals leeftijd, eventuele ervaring en jouw motivatie.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht