De Graafschap wil zich op Tweede Paasdag herpakken bij Jong FC Utrecht


De Graafschap wil zich op Tweede Paasdag herpakken bij Jong FC Utrecht

Na het teleurstellende resultaat tegen FC Dordrecht staat de volgende wedstrijd alweer snel op de rol. De Graafschap reist op Paasmaandag af naar Sportcomplex Zoudenbalch, waar om 14:30 het duel met Jong FC Utrecht van start gaat.

Duel op Paasmaandag

De mannen van trainer Mike Snoei moeten in Utrecht het verlies tegen Dordt wegpoetsen. De beloftenploeg van FC Utrecht kwam afgelopen vrijdag ook in actie en nam drie punten mee uit Velsen-Zuid (2-3 zege op Telstar). Het onderlinge duel op De Vijverberg vond dit seizoen plaats op 19 december. Twee goals van Ralf Seuntjens en een doelpunt van Daryl van Mieghem zorgden destijds voor een 3-1 overwinning.

"Kunnen dit omdraaien"

Snoei: "We hebben vaker dit seizoen in de achtervolging gemoeten. De achterstand op de tweede plek is nu slechts één punt. Ik zie voldoende kansen om het tij te keren; we kunnen dit omdraaien. Daar heb ik het volste vertrouwen in", aldus onze trainer. "Iedereen wil zich revancheren, zo heb ik gisteren en vandaag (zondag) gemerkt. Het gaat tegen Jong FC Utrecht maar om één ding: winnen."

Jong FC Utrecht - De Graafschap is maandag live te volgen via ESPN Watch (lees hier een handleiding hoe je dit kunt instellen). Ook via Twitter en Instagram doen wij verslag


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Agenda

Er staat op dit moment niks op de agenda.