De Graafschap wil zich herpakken in kraker tegen Go Ahead Eagles


De Graafschap wil zich herpakken in kraker tegen Go Ahead Eagles
De (prachtige) opkomst bij de vorige editie van De Graafschap - Go Ahead Eagles

De Graafschap vervolgt de competitie komende zondag met de kraker tegen Go Ahead Eagles. Het duel wordt gespeeld in Stadion De Vijverberg en begint om 14:30 uur. Na de misstap tegen Jong AZ (2-1) willen de Superboeren zich dolgraag herpakken in eigen huis.

Op naar driepunter

Na een lange reeks wedstrijden ongeslagen te zijn gebleven, moesten de mannen van trainer Mike Snoei afgelopen maandag het hoofd buigen tegen de beloften van AZ. Maar met de steun van een kolkend stadion gaan we de goede reeks weer oppakken - te beginnen met de wedstrijd op De Vijverberg tegen Go Ahead Eagles. De ploeg uit Deventer staat als zevende geklasseerd in de Keuken Kampioen Divisie en behaalde tot nu toe 26 punten (zeven minder dan De Graafschap). Laten we samen zorgen voor een fantastische sfeer én natuurlijk een mooie driepunter tegen de Eagles!

"Iedereen wil spelen"

"De tweede helft tegen Jong AZ liep uit op een grote teleurstelling. Je hoopt na de 0-1 verder uit te lopen. We baalden enorm, iedereen was een beetje chagrijnig afgelopen week...", vertelde Snoei na de vrijdagtraining. "Tegelijkertijd betekent het dat we een club zijn die echt wil presteren. Daar hoort ook wel eens een teleurstelling bij. Zondag spelen we een mooi affiche - tegen een concurrent - om te laten zien dat maandag een incident was. De jongens willen allemaal meedoen, ze vinden het een geweldig affiche. Het stadion begint vol te raken. Nu moeten we onze supporters belonen en laten zien dat we een grote favoriet voor promotie zijn."

Kaarten kopen voor de kraker tegen de Eagles doe je via deze link


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht