U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


De Graafschap wil tweede bekerronde bereiken


De Graafschap wil tweede bekerronde bereiken

De Graafschap wil dinsdagavond de tweede ronde van het TOTO KNVB Bekertoernooi bereiken bij PEC Zwolle. Trainer Reinier Robbemond treedt met zijn ploeg dinsdagavond om 20.00 uur in het MAC³PARK stadion aan in de Hanzestad, waar de Superboeren gesteund worden door 397 Achterhoekse supporters.

'Zijn mooie momenten'

“De beker is harstikke mooi, zeker als je tegen een eredivisieclub mag spelen”, aldus de Dordtse oefenmeester. “Dat zijn voor spelers mooie momenten en die kijken daar naar uit. We nemen de beker heel serieus, dus we gaan geen andere dingen uitproberen. Wel gaan we kijken wat onze best mogelijke kans is om door te komen. Dat moet je ook willen nastreven.”

'Proberen te profiteren'

Robbemond verwacht dat het duel in Zwolle een open wedstrijd zal worden: “PEC heeft een moeilijke start gehad, maar hebben afgelopen weekend voor het eerst gewonnen. Ze zullen dus met meer vertrouwen aan de aftrap verschijnen. Ik weet niet of er echt een favoriet is. We kijken altijd waar we de tegenstander pijn kunnen doen en proberen daarvan te profiteren. Dat is niet anders tegen PEC Zwolle, dan dat dat was tegen VVV-Venlo."

'Optimaal voorbereiden'

Afgelopen vrijdag won de ploeg van Robbemond het lastige uitduel met VVV-Venlo met 1-2, waarna de herstelperiode richting PEC Zwolle drie dagen bedroeg. “Daarin wil je zo goed mogelijk herstellen en je optimaal voorbereiden op de wedstrijd. Dan train je vooral nog op wat tactische dingen om zo met een goed gevoel richting deze wedstrijd te gaan.”

PEC Zwolle – De Graafschap is dinsdagavond te volgen via onze sociale mediakanalen.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Stadion De Vijverberg, Doetinchem

Degraafschap
vr
10
dec.
20:00
uur
Helmondsport
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner