U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


De Graafschap wil na Jong PSV ook winnen van beloftenteam AZ


Na de wedstrijd tegen de beloftenploeg van PSV (mooie 4-1 zege) treedt De Graafschap maandag weer aan, ditmaal tegen Jong AZ. In Wijdewormer trappen de Superboeren om 20:00 uur af tegen de talenten van AZ.

Weer een zege op beloften?

Jong AZ staat, net als het beloftenteam van PSV, in de onderste regionen van de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg uit Alkmaar heeft dertien punten behaald en is de nummer zestien van de ranglijst. De vorige keer dat beide clubs elkaar tegenkwamen, was op 29 april 2018. Toen eindigde het duel in 2-2. Nadat Jong AZ al vroeg de score opende, kwam De Graafschap dankzij doelpunten van Fabian Serrarens en Mark Diemers op voorsprong. Negen minuten voor tijd maakte Mees Kaandorp de gelijkmaker. Afgelopen vrijdag delfde Jong AZ het onderspit tegen de beloften van FC Utrecht: 2-1.

"Verplicht om te winnen"

De Superboeren hebben zich zaterdag en zondag voorbereid op Jong AZ-uit. "Ik verwacht dat het morgen (maandag) lastiger wordt dan afgelopen vrijdag", vertelde trainer Mike Snoei. "AZ heeft het veel ploegen moeilijk gemaakt. Daarbij reken ik erop dat er een aantal spelers van de eerste selectie meedoen. Maar alsnog vind ik ons beter. We moeten vooral goed omgaan met de omstandigheden; harde wind, een open complex, kunstgras... De entourage is anders dan in een stadion. In deze periode kunnen we goede zaken doen. Na zeges op Helmond Sport en Jong PSV zijn we verplicht om dit duel ook te winnen."


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner