​De Graafschap weet Ted van de Pavert langer te binden


​De Graafschap weet Ted van de Pavert langer te binden

De Graafschap heeft het aflopende contract van Ted van de Pavert met twee seizoenen verlengd. De 27-jarige verdediger staat nu tot juli 2022 onder contract. Ted heeft zijn jeugdopleiding grotendeels bij De Graafschap doorlopen en speelde ruim 250 wedstrijden in het betaalde voetbal, waarvan bijna 200 voor De Graafschap. Tussen 2016 en 2018 kwam de Achterhoeker uit voor PEC Zwolle en NEC Nijmegen.

“Wij zijn content dat wij zo’n ervaren speler langer aan de club weten te binden. Ted heeft zowel eerste- als eredivisiewedstrijden in de benen, en weet wat er bij deze club gevraagd wordt. Goed om te zien dat een exponent uit onze jeugdopleiding het hier zo goed doet”, aldus manager voetbalzaken Peter Hofstede.

“Nadat ik tussen 2016 en 2018 even was weggeweest, voelde de terugkeer direct weer goed. De Graafschap is een club die bij mij past. Ik kijk er dan ook naar uit om ook de komende twee seizoenen in Doetinchem te spelen. Maar voorlopig concentreren wij ons even op dit seizoen, er valt iets te winnen. Daar gaan we vol voor”, besluit Ted van de Pavert.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht