De Graafschap weet ook Ted van de Pavert te binden (incl. video)


De Graafschap weet ook Ted van de Pavert te binden (incl. video)

De Graafschap heeft met het contracteren van Ted van de Pavert een gewilde verdediger in huis gehaald. De 26-jarige centrale verdediger komt transfervrij over van PEC Zwolle en tekent, onder voorbehoud van een positieve medische keuring, een tweejarig contract in Doetinchem. Van de Pavert doorliep de jeugdopleiding bij De Graafschap en maakte vanaf het seizoen 2010-2011 deel uit van de eerste selectie. In 2016 maakte de ras-Achterhoeker de overstap naar PEC Zwolle. Vorig seizoen werd hij verhuurd aan NEC Nijmegen.

"Met de komst van Ted halen we een lange en kopsterke centrale verdediger in huis die ook de nodige ervaring in de Eredivisie heeft. Hij kent de club door en door en wij weten wat we aan Ted hebben. We zijn dan ook blij dat hij voor De Graafschap heeft gekozen, want er lagen meer kapers op de kust", aldus manager voetbalzaken Peter Hofstede.

"Het geeft een goed gevoel om weer terug te zijn. De Graafschap blijft altijd in je hart, dus de keuze was niet zo moeilijk. Zeker nu wij weer op het hoogste niveau uitkomen, kijk ik uit naar die unieke sfeer op De Vijverberg. Wij gaan samen alles geven om er een mooi seizoen van te maken", legt Ted uit.

Van de Pavert speelde bijna 200 wedstrijden betaald voetbal, waarvan ruim 50 op het hoogste niveau. In onderstaande video zie je zijn mooiste goal tot nu toe!


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht