​De Graafschap weet Andrew Driver te behouden


​De Graafschap weet Andrew Driver te behouden

De Graafschap en Andrew Driver zijn een contract voor twee seizoenen overeengekomen. De 28-jarige middenvelder kwam in de voorbereiding van het afgelopen seizoen via Aberdeen naar De Graafschap en speelde zich tijdens 27 wedstrijden in de kijker. De Engelsman scoorde vier keer.

“We zijn erg blij dat Andrew bij De Graafschap blijft. Hij is een speler met ervaring en heeft laten zien een absolute meerwaarde te zijn. Er was veel interesse voor hem, maar vanaf het begin liet hij merken dat hij het bij ons erg naar zijn zin heeft. Zeker nu het nog niet duidelijk is of we definitief in de eredivisie blijven, laat deze keuze van Andrew zien dat hij veel vertrouwen in de club heeft ”, aldus manager voetbalzaken Peter Hofstede.

“Het voelde vanaf de eerste dag als thuiskomen hier. Ik heb het plezier in voetbal weer teruggekregen. De beleving die ik op De Vijverberg heb aangetroffen en de steun van de supporters hebben me mede doen besluiten om bij De Graafschap te blijven. Ongeacht de divisie, gaan we er mooie seizoenen van maken”, legt Andrew Driver uit.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht