U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


De Graafschap vrijdag naar Maastricht voor laatste uitduel 2020


De Graafschap vrijdag naar Maastricht voor laatste uitduel 2020

De Superboeren spelen aanstaande vrijdag de laatste uitwedstrijd van het kalenderjaar 2020. Voor de ploeg van trainer Mike Snoei wacht een uitduel met MVV Maastricht (aftrap 18:45 uur), waarna De Graafschap de decembermaand afsluit met drie wedstrijden op De Vijverberg.

Op bezoek bij Kalezić

Het MVV Maastricht van voormalig De Graafschap-coach Darije Kalezić staat op de achttiende plek in de Keuken Kampioen Divisie en wist de afgelopen negen wedstrijden niet te winnen. De Graafschap neemt de vierde plek in, met evenveel punten als nummer drie NAC Breda. Vorig seizoen eindigde de ontmoeting in Maastricht in een 0-3 overwinning (doelpunten van Toine van Huizen, Youssef El Jebli en Ralf Seuntjens).

"Zie de wedstrijden positief tegemoet"

"Na een perfecte oktobermaand, waarin we veel wedstrijden wonnen en een bekerronde verder kwamen, begonnen we ook goed aan de novembermaand. Onder meer met de zeges op NAC Breda en FC Dordrecht. De resultaten in de laatste wedstrijden zijn niet goed", zo vertelde Snoei donderdag tegen de aanwezige media. "Nu spelen we in korte tijd vier wedstrijden, een enorme uitdaging. Het is door corona echt een andere tijd nu, waarin ook onze supporters ontbreken... Het zijn bijna open wedstrijden geworden. Als je dan negen wedstrijden wint en 28 punten hebt, zie ik de laatste vier duels positief tegemoet."


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner