U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


De Graafschap vrijdag met vertrouwen richting FC Eindhoven


De Graafschap speelt aanstaande vrijdag de uitwedstrijd tegen FC Eindhoven. De mannen van trainer Mike Snoei hebben de afgelopen weken vertrouwen getankt door het jaar 2020 te starten met drie zeges en dus negen punten. De confrontatie met Eindhoven moet opnieuw de volle buit opleveren.

Ex-Superboer aan het roer

Eindhoven, dat getraind wordt door ex-Superboer Ernie Brandts, staat op de dertiende plaats met 25 punten. Afgelopen vrijdag werd met 1-0 verloren bij FC Dordrecht, terwijl FC Utrecht enkele dagen daarvoor nipt te sterk was in het bekertoernooi (1-2). Eerder dit seizoen kwam De Graafschap de aanstaande tegenstander Eindhoven al tegen in eigen huis. Op De Vijverberg wonnen de Superboeren met 4-0. Mohamed Hamdaoui, Gregor Breinburg, Ralf Seuntjens en Jordy Thomassen waren toen trefzeker.

Eindhoven serieus nemen

De Graafschap kan tegen Eindhoven weer beschikken over Ted van de Pavert, die vorige week vanwege ziekte niet kon spelen. "Wel moeten we Toine van Huizen een lange tijd missen, een belangrijke jongen in de groep. Maar toch moeten we proberen ons daar overheen te zetten. Ook Jeremy Helmer is er niet bij, hij keert terug naar AZ", aldus trainer Mike Snoei. "We hebben gezien dat Eindhoven het FC Utrecht - een Eredivisie-team - enorm moeilijk heeft gemaakt in het bekertoernooi. Dat is voor ons een waarschuwing om deze ploeg heel serieus te nemen. Dat doen we altijd al, maar nu misschien iets meer."


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner