U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


De Graafschap versterkt zich met multifunctionele Roland Baas


Roland Baas is de vijfde versterking van De Graafschap. De multifunctionele speler, die zowel in de verdediging als op het middenveld uit de voeten kan, was vorig seizoen een vaste waarde bij Go Ahead Eagles. Hij tekent voor twee jaar.

De 23-jarige Baas speelde jarenlang in de jeugdopleiding van FC Groningen/SC Cambuur en maakte zijn Eredivisie-debuut in het seizoen 2014/'15: op bezoek bij Feyenoord viel hij een halfuur in. Via Heracles Almelo kwam hij vorig jaar zomer terecht bij Go Ahead Eagles. In Deventer speelde Baas 37 competitiewedstrijden.

"Hard werken en nooit opgeven"

Baas is blij met zijn overstap naar Doetinchem. “Een enorm mooie kans om hier nóg beter te worden. Mijn kwaliteiten passen bij deze club; hard werken, strijd leveren en nooit opgeven”, vertelt Baas. “We moeten komend seizoen voor promotie gaan. Met een vol stadion en de supporters erachter heb ik daar alle vertrouwen in.”

“Roland is een linkspoot die op meerdere posities kan spelen. Hij is inzetbaar als linker centrumverdediger, linksback en controleur op het middenveld”, legt manager voetbalzaken Peter Hofstede uit. “Hij is begonnen in de jeugd bij Groningen, maakte daar zijn debuut, heeft Eredivisie-ervaring opgedaan bij Heracles Almelo en was vorig seizoen een belangrijke schakel bij Go Ahead Eagles.”


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Parkstad limburg stadion, Kerkrade

Roda JC
vr
19
apr.
20:00
uur
De Graafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner