De Graafschap treft MVV Maastricht zaterdag op De Vijverberg


De Graafschap treft MVV Maastricht zaterdag op De Vijverberg

De Graafschap vervolgt de competitie komende zaterdag (aftrap 14:15 uur) met een thuiswedstrijd tegen MVV Maastricht, waar voormalig Superboer Darije Kalezić momenteel trainer is. De Limburgers nemen de zeventiende plek in de Keuken Kampioen Divisie in, terwijl de Doetinchemmers derde staan.

Vijf zeges

Door de weersomstandigheden kwamen nummer één SC Cambuur en achtervolger Almere City FC afgelopen speelronde niet in actie, De Graafschap speelde zaterdag wel. Op bezoek bij FC Den Bosch werd met 2-3 gewonnen. Het betekende de vijfde zege op een rij. MVV Maastricht ontving in eigen huis NEC Nijmegen en won dankzij twee doelpunten van Luc Mares met 2-1. Begin december reisde De Graafschap af naar Maastricht voor de uitwedstrijd en werd een 2-3 overwinning geboekt (goals van Ralf Seuntjens, Jasper van Heertum en Elmo Lieftink).

Winterse omstandigheden

"We worden goed gefaciliteerd en hebben - gezien de omstandigheden - de hele week goed kunnen trainen. Ook aan het kunstgrasveld is met man en macht gewerkt om het sneeuwvrij te maken. Ik ben blij dat er gespeeld wordt; wij hebben alles op alles gezet om te voetballen en in het goede gevoel te blijven. Ik ben tevreden hoe we deze week hebben kunnen trainen, morgen moet een goed resultaat tegen MVV Maastricht volgen", zei trainer Mike Snoei. "MVV heeft een selectie met spelers die ontzettend graag willen. Ze hebben een paar goede resultaten behaald, wij mogen ze niet onderschatten."

De Graafschap - MVV Maastricht is zaterdag live te volgen via ESPN. Ook via Twitter en Instagram doen wij verslag


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Agenda

Er staat op dit moment niks op de agenda.