U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


De Graafschap strijdt vrijdag op bezoek bij SC Cambuur voor driepunter


De Graafschap strijdt vrijdag op bezoek bij SC Cambuur voor driepunter

De Graafschap treft aanstaande vrijdag (aftrap 20:00 uur) in Leeuwarden de kampioen van de Eerste Divisie, SC Cambuur. De Friese ploeg van trainer Henk de Jong kroonde zich vorige week tot de nummer één van de competitie, terwijl De Graafschap een heel belangrijk punt pakte in het thuisduel met Almere City FC.

In eigen hand

De remise tegen Almere City FC betekende dat het verschil zes punten bleef. Ook Go Ahead Eagles heeft zes punten minder dan de Superboeren. Met nog drie wedstrijden voor de boeg heeft De Graafschap promotie naar de Eredivisie dus in eigen hand. Vrijdag zijn - net als twee maanden geleden tegen NEC Nijmegen - (thuis)supporters aanwezig in het stadion. Met een zege op Cambuur doet De Graafschap uitstekende zaken in strijd om directe promotie.

"Wilskracht is een kwaliteit"

"De wedstrijd tegen Almere hebben we goed met elkaar besproken. We maakten het veel te spannend, maar we gaven niet op in het laatste kwartier. Die enorme wilskracht is ook een kwaliteit van de groep, dat hebben we vaker laten zien dit seizoen. Het is lekker dat we uit de laatste vier duels tien punten hebben gehaald", vertelde Snoei tijdens het persmoment op donderdag. "Morgen gaan we naar de beste ploeg uit de Eerste Divisie; Cambuur verdiende het echt om kampioen te worden. Wij moeten een topdag hebben tegen dit Cambuur, dan kun je ze heel goed partij bieden. Alles moet kloppen. Wij hebben zin in de wedstrijd en kijken er naar uit."

SC Cambuur - De Graafschap is vrijdag live te volgen via ESPN (kanaal 2). Ook via Twitter en Instagram doen wij verslag


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner