U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


De Graafschap start nieuw seizoen met thuiswedstrijd tegen SC Cambuur


Na weken van voorbereiding gaat de bal aanstaande vrijdag weer officieel rollen. Dan speelt De Graafschap in eigen huis tegen SC Cambuur, de ploeg van trainer Henk de Jong. De Superboeren kijken uit naar de eerste pot op De Vijverberg, die ongetwijfeld weer zal kolken.

Play-offs

De Graafschap en SC Cambuur kwamen elkaar in mei van dit jaar nog tegen in de play-offs. In de eerste wedstrijd gingen beide ploegen gelijk op en eindigde het uitduel in 1-1. In Doetinchem werd de finale van de play-offs bereikt, mede door een 2-0 zege op de Leeuwarders. Charlison Benschop maakte beide doelpunten. Ten opzichte van dat duel zullen er vrijdag de nodige nieuwe namen op het wedstrijdformulier staan. De Graafschap versterkte zich met onder meer Jasper van Heertum, Toine van Huizen, Jesse Schuurman, Roland Baas, Gregor Breinburg Ralf Seuntjens en Jeremy Helmer

Goede voorbereiding

Bij Cambuur zwaait Henk de Jong momenteel de scepter. De Friese oefenmeester werkte de afgelopen tweeënhalf jaar in Doetinchem en maakte in de zomer de overstap naar Leeuwarden. Op De Vijverberg wacht voor Cambuur vrijdag de kraker tegen De Graafschap, dat in aanloop naar de eerste wedstrijd een goede voorbereiding kende. Tegen het Poolse Zagłębie Lubin (4-0), Al-Wahda uit Verenigde Arabische Emiraten (ook 4-0) en TOP Oss (1-3 zege) werden prima resultaten geboekt. De laatste test - zondag tegen Osasuna - eindigde in een kleine nederlaag.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
29
mrt.
20:00
uur
Jong AZ
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner