U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


De Graafschap start 2020 met thuiswedstrijd tegen Jong FC Utrecht


De Graafschap start komende vrijdag aan de tweede seizoenshelft en speelt thuis tegen de beloftenploeg van FC Utrecht (20:00 uur). De ploeg van trainer Mike Snoei keerde dinsdag terug van het geslaagde trainingskamp in het Spaanse Estepona en trainde de afgelopen dagen weer in Doetinchem.

Prachtige zege in 2018

Eerder dit seizoen speelden beide ploegen met 2-2 gelijk, namens de Superboeren scoorden Mohamed Hamdaoui en Branco van den Boomen. De vorige thuisontmoeting met Jong FC Utrecht leverde een monsterzege van liefst 7-0 op (zie video hieronder). Boeken we vrijdag weer een mooie overwinning? D'RAN!

Frisse start

Onze trainer keek na de afsluitende training nog even terug naar het trainingskamp in Spanje. "We hebben daar te maken gehad met geweldige omstandigheden en daardoor heel goed kunnen trainen. Nu gaan we kijken of dat er morgenavond uitkomt", aldus Snoei. "We hebben - voor zover dat nodig was - een frisse start gemaakt."

Goede positie

"Ik ben content met hoe de jongens het tegen Volendam hebben ingevuld. Het was een team en we hebben geknokt voor iedere meter. Iedereen weet dat het nu moet gebeuren, in die tweede seizoenshelft. Vanuit de goede positie waarop we nu staan, een promotieplek. We willen minder gelijkspelen en meer zeges over de streep trekken."

Heb jij je halve seizoenkaart nog niet besteld? Profiteer t/m vrijdag 20:00 uur van een mooie prijs en een vaste plek in ons stadion. Klik hier voor meer info...


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
29
mrt.
20:00
uur
Jong AZ
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner