De Graafschap speelt na drie uitduels vrijdag thuis tegen Jong PSV


De Graafschap speelt na drie uitduels vrijdag thuis tegen Jong PSV

De Graafschap treft vrijdagavond om 21:00 uur Jong PSV. De manschappen van trainer Mike Snoei kunnen met een zege op de Eindhovenaren goede zaken doen, ook voor een mogelijk periodekampioenschap. Dan moet SC Cambuur wel punten verspelen tegen Roda JC Kerkrade.

Drie thuiszeges

De Superboeren speelden drie keer op rij een uitwedstrijd. Op bezoek bij Excelsior en Helmond Sport werd met 1-2 gewonnen, terwijl het uitduel met Go Ahead Eagles een punt opleverde (0-0). In eigen huis won De Graafschap dit seizoen alle wedstrijden. Zowel FC Den Bosch, Roda JC Kerkrade als NEC Nijmegen werd met een nederlaag huiswaarts gestuurd. De eerstvolgende tegenstander Jong PSV heeft tien punten uit acht duels en staat daarmee op de twaalfde plek.

"Zijn op de goede weg"

"We zijn qua puntenaantal op de goede weg. De jongens en wij als staf weten dat er veel beter kan, daar zijn we dan ook volop mee bezig. We willen het beter op elkaar afstemmen", laat Snoei weten tijdens het persmoment. "Jong PSV heeft een vast patroon, die ploeg doet het goed. Ze hebben veel grote talenten en maakten het NEC (1-1, red.) enorm moeilijk. Respect voor deze ploegen, die zet je niet eenvoudig aan de kant. Dat wordt voor ons een uitdaging, maar we moeten wel drie punten pakken."

De wedstrijd is te volgen via onze social media-kanalen en FOX Sports 4 (live).

Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht