De Graafschap speelt in besloten oefenpot gelijk tegen FC Utrecht

De Graafschap heeft woensdagmiddag een besloten oefenduel afgewerkt bij FC Utrecht op sportcomplex Zoudenbalch. Fabian Serrarens zette de Superboeren op een 1-0 voorsprong, maar Utrecht maakte vlak voor het einde van de wedstrijd de 1-1.

Foto's: AchterhoekFoto.nl

Interessante teams

Bij Utrecht speelden onder meer Mark van der Maarel, Ramon Leeuwin en Cyriel Dessers mee. Het team werd verder aangevuld met enkele wissels en spelers van Jong FC Utrecht. Dario Dumic stond ook in de basis, terwijl Bilal Ould-Chikh op de bank begon. De Graafschap speelde ook met een gemixt elftal, zodat ook spelers die niet altijd volledige wedstrijden spelen in actie konden komen.

Goals na rust

Het resulteerde voor rust in een gemiste kans voor Jordy Tutuarima. In de tweede helft werd wél gescoord, via Serrarens, die na een sublieme assist van Sjoerd Ars scoorde. Aan beide kanten werden daarvoor en daarna kansen genoteerd. Alleen Utrecht scoorde nog door toedoen van invaller Sylla Sow: 1-1 eindstand.