U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


De Graafschap reist zondag af naar Deventer voor kraker tegen Go Ahead Eagles


De Superboeren spelen komende zondag in Deventer de kraker tegen Go Ahead Eagles. Het duel in De Adelaarshorst begint om 14:30 uur. Na de gewonnen derde periode, afgelopen vrijdag, wil De Graafschap ook tegen Go Ahead een goed resultaat neerzetten. Op naar een mooie (uit)zege!

0-4 overwinning in 2018

Waar De Graafschap en Go Ahead Eagles elkaar vorig seizoen niet troffen, was dat een jaar eerder wél het geval. Het thuisduel in Doetinchem eindigde in 1-1; uit werd met 0-4 gewonnen. Daryl van Mieghem, Frank Olijve, Tarik Tissoudali en Fabian Serrarens noteerden die middag een doelpunt. De eerste onderlinge wedstrijd dit seizoen ging gelijk op (1-1). Go Ahead heeft elf punten minder dan De Graafschap en staat nu op 48 punten.

'Meer dan voetbal; strijd, passie'

"Er staat een belangrijke wedstrijd op het programma, tegen een min of meer gelijkwaardige tegenstander", zegt trainer Mike Snoei. "Go Ahead Eagles heeft een prachtige serie neergezet; die ploeg leek zelfs onverslaanbaar. De laatste weken zijn er wat sportieve teleurstellingen, maar het blijft een team dat lastig te bestrijden is. In zo'n soort wedstrijd gaat het om strijd, duels willen winnen en weten in welke atmosfeer je terecht komt. Het zijn prachtige wedstrijden, waarvan ik blij ben dat we ze spelen. Er komt meer dan voetbal alleen bij kijken; strijd, passie… Als we daar goed mee omgaan kan het een heerlijke wedstrijd worden, zo op een zondagmiddag."

Juichen we zondagmiddag tegen de klok van 16:15 uur weer zo?! D'RAN!

{asset:39927:url}



Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Parkstad limburg stadion, Kerkrade

Roda JC
vr
19
apr.
20:00
uur
De Graafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner