De Graafschap reist vrijdag af naar Roda JC Kerkrade


De Graafschap reist vrijdag af naar Roda JC Kerkrade

De Graafschap vervolgt de competitie aanstaande vrijdag met een uitwedstrijd bij Roda JC Kerkrade. Na het vorige weekend, waarin de Superboeren met 2-0 wonnen van Telstar en een aantal concurrenten punten liet liggen, is Roda JC de volgende halte in de Keuken Kampioen Divisie.

Dicht bij elkaar

De Limburgers vinden we terug op de tiende plek (met 26 punten). De ploeg van coach Mike Snoei heeft 38 punten en staat daarmee op de derde plek. Het staat dicht bij elkaar; het beloven daarom nog spannende maanden te worden. Eerder dit seizoen won De Graafschap in eigen huis met grote cijfers van Roda JC: 4-0. De doelpunten werden toen verzorgd door Elmo Lieftink (twee keer), Daryl van Mieghem en Ralf Seuntjens.

"Druk erop houden"

"Er komen nu twee uitwedstrijden op rij aan; na Roda JC gaan we op bezoek bij FC Volendam", vertelde Snoei donderdagmiddag tijdens het mediamoment op De Vijverberg. "Twee duels die we belangrijk gaan maken. Feit is dat wij geen punten mogen laten liggen en de druk op SC Cambuur en Almere City FC erop willen houden. We werken met vertrouwen toe naar de wedstrijd in Kerkrade. Roda JC is wat stroef begonnen, maar heeft het inmiddels aardig op de rit. Ik verwacht een ander soort wedstrijd dan eerder dit seizoen, toen we met 4-0 wonnen."


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Agenda

Er staat op dit moment niks op de agenda.