U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


De Graafschap presenteert in samenwerking met hummel nieuwe tenues (video)


De Graafschap presenteert in samenwerking met hummel nieuwe tenues (video)

De Graafschap start het nieuwe seizoen in een fris, vernieuwd tenue van hummel waarin het gaat strijden voor promotie. De Superboeren gaan zondag 9 augustus voor het eerst in het nieuwe tenue het veld op, in een oefenduel met FC Volendam.

#hartveurdeclub

De thuiswedstrijden in stadion De Vijverberg spelen we natuurlijk in een vertrouwd blauw-wit gestreept shirt. Nieuw zijn de frisse, cyaankleurige accenten en de scherpe, V-vormige hals, die de ronde hals vervangt. Het blauw-witte hart van De Graafschap en de hashtag #hartveurdeclub prijken op de rug van het thuisshirt, het hart zelf komt terug in de rugnummers van het shirt. Aan de binnenkant van de kraag staan de woorden ‘Achterhoekse trots’ en op de voorkant van het thuisshirt, vlak boven de onderste zoom, prijkt de groene Achterhoekse vlag.

Uittenue

De Achterhoekse vlag is ook dit seizoen het uitgangspunt geworden van het nieuwe uittenue van De Graafschap. Het shirt laat een grafisch patroon zien, waarin de groene boog van de vlag verwerkt is. Zodat ook dit jaar het uitshirt weer een echt ‘Achterhoekse vlag-shirt’ is, maar dan in een modern jasje. Net als het thuisshirt heeft het uitshirt geen ronde, maar een puntige hals. Ook de logo’s en teksten zijn gelijk aan die op het thuistenue.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner