De Graafschap op trainingskamp in Spanje: dag 5 (video)


De Graafschap op trainingskamp in Spanje: dag 5 (video)

De Superboeren bereiden zich in Noord-Spanje voor op de tweede seizoenshelft. Trainer Henk de Jong verblijft met zijn staf en spelersgroep in Navata, waar het zesdaagse trainingskamp plaatsvindt. Dagelijks brengen we - in woord en beeld - verslag uit. Vandaag dag 5, waarop de oefenwedstrijd tegen Peralada gespeeld werd en een bijzondere toeschouwer aanwezig was...

Nuttige oefenpot; veel spelers in actie

De vijfde dag op het trainingskamp stond in het teken van de oefenwedstrijd tegen CF Peralada, een ploeg op het derde niveau van Spanje. Een vrije trap van twintig meter werd gevangen door de wind en eindigde in de kruising: 1-0 achter. Daarna maakten Youssef El Jebli, Delano Burgzorg, Javier Vet en Mohamed Hamdaoui de achterstand ongedaan (1-4 na 75 minuten). In het restant van de oefenpot scoorde Peralada nóg tweemaal, waardoor de Superboeren met 4-3 wonnen. De vriendschappelijke wedstrijd werd onder meer bekeken door Koen Bouwman, wielrenner van Team Jumbo-Visma én oud-klasgenoot van Hidde Jurjus. Na afloop maakten ze een gezellig praatje (zie video voor fraaie beelden).

Opstelling De Graafschap eerste helft: Etemadi; Owusu, S. Nieuwpoort, Van de Pavert, Tutuarima; Bakker, El Jebli, Matusiwa; Narsingh, Serrarens en Van Mieghem.

Opstelling De Graafschap eerste helft: Jurjus; Abena, Straalman, L. Nieuwpoort, Huntelaar (Abdulahi); Vet, Nijland, Klaasen; Burgzorg, Thomassen en Hamdaoui.

De oefenwedstrijd tegen Peralada in twaalf foto's:

TK5-1.jpg

TK5-2.jpg

TK5-3.jpg

TK5-4.jpg

TK5-5.jpg

TK5-6.jpg

TK5-7.jpg

TK5-8.jpg

TK5-9.jpg

TK5-10.jpg

TK5-11.jpg

TK5-12.jpgNieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht