De Graafschap op trainingskamp in Spanje: dag 1 (video)


De Graafschap op trainingskamp in Spanje: dag 1 (video)

De Superboeren bereiden zich in Noord-Spanje voor op de tweede seizoenshelft. Trainer Henk de Jong verblijft met zijn staf en spelersgroep in Navata, waar het zesdaagse trainingskamp plaatsvindt. Dagelijks brengen we - in woord en beeld - verslag uit. Vandaag dag 1: de dag van de reis en de eerste training op Spaanse bodem.

Voorspoedige reis

In alle vroegte verzamelde de selectie, waaronder nieuweling Azor Matusiwa, zich op Stadion De Vijverberg. Na een goed ontbijt zette het gezelschap koers naar de luchthaven van Rotterdam. Een prima vlucht bracht de Superboeren in Barcelona, waar om 13:40 uur geland werd. Bij aankomst op het vliegveld werd alle bagage verzameld en kon de reis naar het hotel in Navata beginnen, in de bus werd geluncht. Aan het eind van de middag kwamen de selectie en staf aan bij het TorreMirona Golf & Spa Hotel.

Eerste training op Spaanse bodem

Na het maken van afspraken over de kamerindeling stond om 17:30 uur de eerste training op Spaanse bodem gepland. Die vond plaats bij het stadion van Unió Esportiva Figueres. 's Avonds genoot iedereen van het diner en werd de eerste dag van het trainingskamp gezamenlijk afgesloten. Op naar dag 2! Morgen (maandag) om 10:30 uur en 16:00 uur staan er voor de Superboeren twee veldtrainingen bij het hotel op het programma.

Een compilatie van de eerste dag van het trainingskamp, in video én foto!

TK1-1.jpg

TK1-2.jpg

TK1-3.jpg

TK1-4.jpg

TK1-5.jpg

TK1-7.jpg

TK1-8.jpg

TK1-9.jpg

TK1-10.jpg

TK1-11.jpg

TK1-12.jpg

TK1-13.jpg

TK1-14.jpg


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht