De Graafschap ontvangt Roda JC Kerkrade in eigen huis


De Graafschap ontvangt Roda JC Kerkrade in eigen huis

De Graafschap vervolgt de competitie met een thuiswedstrijd tegen Roda JC Kerkrade. De mannen van trainer Mike Snoei trappen vrijdag om 20:00 uur af tegen de Limburgers, die een lastig seizoen doormaken. Samen D'RAN voor de derde thuiszege op rij!

Derde thuiszege op rij?

Na overwinningen in eigen huis op Jong FC Utrecht (2-1) en MVV Maastricht (3-2) willen de Superboeren ook Roda JC Kerkrade met een nederlaag huiswaarts sturen. De Graafschap behaalde in 2020 al dertien punten; vier zeges en één gelijkspel. Afgelopen maandag werd met 2-3 gewonnen op bezoek bij Jong PSV, terwijl Roda JC vrijdag tegen een forse nederlaag aanliep in het duel met FC Den Bosch: 1-5.

Nog beter voetballen

"We hebben de wedstrijd van maandag realistisch benaderd en goed geanalyseerd met de spelers. Maar tegelijkertijd hebben we tegen Jong PSV wel karakter getoond, dat past bij De Graafschap. Samen met onze supporters zijn de drie punten behaald", sprak trainer Mike Snoei na de afsluitende donderdagtraining. Kijkend naar Roda JC-thuis: "We willen beter en betrouwbaarder spelen. Nog beter voetballen en dat koppelen aan meer wedstrijden winnen. Daar zijn we iedere dag mee bezig, we doen echt ons best om het te verbeteren."


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht