U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


De Graafschap ontvangt PSV voor bekerkraker op De Vijverberg


De Graafschap ontvangt PSV voor bekerkraker op De Vijverberg

De Graafschap speelt komende week de laatste wedstrijden van het kalenderjaar 2020. Het jaar wordt zaterdag afgesloten met een ontmoeting tegen Jong FC Utrecht, maar eerst wacht de bekerkraker tegen PSV. Het treffen met de Eindhovenaren begint woensdag om 18:45 uur. Gaan we opnieuw stunten?!

Clash met PSV

Een kleine twee maanden geleden nam de ploeg van trainer Mike Snoei het op tegen de beloftenploeg van PSV (2-1 zege). Een paar dagen later volgde in Enschede het bekerduel met FC Twente. Daar zegevierde De Graafschap met 1-3 dankzij doelpunten van Mohamed Hamdaoui, Joey Konings en Julian Lelieveld. De wedstrijd tegen PSV in het seizoen 2015-2016 zal bij veel Superboeren nog in het geheugen staan. Na een 0-3 achterstand kwam De Graafschap terug tot 3-3 (eindstand 3-6). Een waar spektakel... (zie video)

"Iets moois van maken"

Snoei: "PSV-thuis voor de beker is een mooi affiche en met supporters erbij nóg aantrekkelijker... De loting kon natuurlijk minder sterk, maar laten we er iets moois van maken. PSV heeft een geweldige selectie en een grote groep spelers. Tegelijkertijd hebben ze een trainer die veel wisselt en regelmatig andere jongens de kans geeft. Duidelijk is dat PSV veel goede voetballers heeft, maar het blijft een bekerkraker. Voetballend beter zijn lukt niet, maar met veel strijd en spelen op een De Graafschap-manier hebben we een kans. Dat zag je ook tegen Twente."


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
29
mrt.
20:00
uur
Jong AZ
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner