U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


De Graafschap ontvangt Go Ahead Eagles zondag op De Vijverberg


De Graafschap ontvangt Go Ahead Eagles zondag op De Vijverberg

Komende zondag staat een mooi affiche in de Keuken Kampioen Divisie te wachten; De Graafschap tegen Go Ahead Eagles. De Superboeren - tweede op de ranglijst - ontvangen de ploeg uit Deventer, die vijfde staat. Het verschil tussen beide teams is vijf punten. Om 12:15 uur is de aftrap.

Vorig seizoen; 1-1

De wedstrijd tegen Go Ahead Eagles is de afgelopen jaren een kraker, zowel in de reguliere competitie als in de play-offs. De laatste keer dat beide ploegen elkaar troffen was op 13 oktober 2020. Toen werd het in Deventer 0-0, terwijl het thuisduel vorig seizoen in een 1-1 gelijkspel eindigde. Elmo Lieftink - toen Eagles-speler, nu Superboer - maakte vlak na rust de 0-1 en Ralf Seuntjens zorgde in de 83e minuut voor de 1-1. Afgelopen Paasmaandag boekte De Graafschap een belangrijke 0-1 zege in en tegen Utrecht, Go Ahead won met dezelfde cijfers in het Rat Verlegh Stadion van NAC Breda.

"Verwacht een vechtwedstrijd"

"Na de zege op Utrecht zijn we de hele week bezig geweest met het plan voor komende zondag", aldus trainer Mike Snoei. "We kunnen aan de bak tegen Go Ahead Eagles. Ik verwacht een echte vechtwedstrijd, die op het scherpst van de snede gespeeld wordt. Go Ahead is een team dat enorm goed kan verdedigen. Wij moeten proberen dat kapot te spelen en de opening in hun defensie te vinden. Dit soort regioderby's zijn prachtig. Twee vergelijkbare clubs die garant staan voor veel strijd. We kijken er naar uit met z'n allen."

De Graafschap - Go Ahead Eagles is zondag live te volgen via ESPN. Ook via Twitter en Instagram doen wij verslag

Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
29
mrt.
20:00
uur
Jong AZ
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner