U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


De Graafschap neemt afscheid van Ted van de Pavert


De Graafschap neemt afscheid van Ted van de Pavert

De Graafschap heeft besloten het aflopende contract van Ted van de Pavert niet te verlengen. De aanvoerder speelde verspreid over twee periodes in totaal 273 wedstrijden voor De Graafschap.

‘Moeilijke beslissing’

“Soms moet je moeilijke beslissingen nemen in mijn functie en dit was er zeker één van”, aldus technisch manager Peter Bijvelds. “Ted heeft veel betekend voor De Graafschap in de afgelopen jaren en was niet voor niets de afgelopen seizoenen onze aanvoerder. Toch hebben we besloten niet met hem verder te gaan. Wij danken Ted voor zijn tomeloze inzet die hij altijd heeft getoond in ons blauw-witte shirt en wensen hem veel succes in de toekomst.”

Vanuit de jeugdopleiding

Ted doorliep de jeugdopleiding van De Graafschap en speelde tot en met het seizoen 2016/2017 voor de Achterhoekse trots. Daarna kwam hij uit voor PEC Zwolle en NEC, voordat hij in het seizoen 2018/2019 terugkeerde op De Vijverberg. “We zullen in overleg met Ted op een gepast moment uitgebreid afscheid nemen van hem voor onze supporters”, aldus Bijvelds.

Ook afscheid van Nick van den Dam en Sam Hendriks

Ook het aflopende contract van doelman Nick van den Dam wordt niet verlengd en de club neemt ook afscheid van Sam Hendriks. De aanvaller kwam het laatste half jaar op huurbasis uit voor De Graafschap. Op dit moment voert de Achterhoekse club nog gesprekken over een langer verblijf van verdediger Julian Lelieveld.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Erve Asito, Almelo

Logo heracles
vr
07
okt.
20:00
uur
Degraafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner