U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


De Graafschap naar FC Volendam: Superboeren tegen Palingboeren


Na de remise op De Vijverberg tegen Telstar (2-2) sluit De Graafschap komende vrijdag de eerste helft van het seizoen 2019/'20 af met een uitduel bij FC Volendam. De topper tegen de Palingboeren - die evenveel punten hebben - is de twintigste wedstrijd van dit seizoen. In augustus eindigde de ontmoeting in een fraaie 3-0 zege.

Op gelijke hoogte

Na negentien duels staan beide ploegen in puntenaantal op gelijke hoogte en hebben de Superboeren een beter doelsaldo. De mannen van Mike Snoei willen de huidige 'promotieplek' vasthouden, om zo met een goede uitgangspositie de winterstop in te gaan. Eind augustus waren Stef Nijland, Ralf Seuntjens en Mohamed Hamdaoui trefzeker tegen Volendam, dat vorige week de tweede periodetitel won.

"39 punten zou top zijn"

"Als we met 39 punten de winterstop ingaan, zou dat top zijn. We willen ons morgen tegen Volendam in een mooie zetel manoeuvreren", liet Snoei donderdagmiddag weten. "We wonnen eerder dit seizoen met 3-0, maar waren best aan elkaar gewaagd. Wij waren toen op de beslissende momenten nadrukkelijk aanwezig. Ik kijk uit naar de wedstrijd en denk dat het een mooi affiche wordt. Wij moeten er een resultaat aan koppelen."


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Parkstad limburg stadion, Kerkrade

Roda JC
vr
19
apr.
20:00
uur
De Graafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner