U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


De Graafschap-mix speelt in oefenduel gelijk tegen Jong Helmond Sport


Een mix van Jong De Graafschap, spelers van het eerste elftal en testspelers heeft donderdagmiddag een oefenwedstrijd tegen de beloften van Helmond Sport afgewerkt. Het team speelde, onder leiding van beloftentrainer Jan Vreman, met 2-2 gelijk. Jonathan Vergara Berrio en Matthijs van Nispen scoorden.

Vreman stuurde een mix van beloftenspelers en proefspelers het veld in. Van de eerste selectie kwamen Myenty Abena, Sven Nieuwpoort en Fabian Serrarens (allen geschorst) in actie. De Superboeren gingen met een 1-0 achterstand de rust in, maar scoorden in de tweede helft wel. Na de gelijkmaker van Vergara Berrio (1-1) stopte doelman Pepijn Teloh een strafschop, waarna Helmond Sport uit de rebound de 2-1 maakte. Een doelpunt van Van Nispen bepaalde de eindstand op 2-2.

Volgens Vreman speelde zijn team na rust beter. "Toen waren we bovenliggend en creëerden we meer kansen. Toch was de eindpass te slordig om afstand van Helmond Sport te kunnen nemen. In de tweede helft zag het spel er bij vlagen beter uit. Het verschil met de eerste helft is dat we twee keer scoorden", aldus Vreman.

Opstelling Jong De Graafschap: Teloh; Abena, Van Haaren (proefspeler), S. Nieuwpoort, Hekkers; Loning, Van Nispen, Sabotic, Bosma; Serrarens en Hammaoui (proefspeler).


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
29
mrt.
20:00
uur
Jong AZ
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner