U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


De Graafschap met circa 1.000 'supporters' op zoek naar zege tegen FC Eindhoven


De Graafschap met circa 1.000 'supporters' op zoek naar zege tegen FC Eindhoven

De Graafschap speelt aan het einde van deze week - op zondagavond om 20:00 uur - thuis tegen FC Eindhoven. De Superboeren gaan samen met circa 1.000 'supporters' op zoek naar een zege tegen de Eindhovenaren. In het kader van de actie 'Smoel op de Stoel' wordt de selectie gesteund door een groot aantal foto's die de tribunes van De Vijverberg sieren.

Smoel op de Stoel

Swim to Fight Cancer Achterhoek, De Graafschap en SV Superboeren hebben de handen onlangs ineen geslagen voor de mooie actie 'Smoel op de Stoel', waarbij voor 19,54 euro een foto op één van de stoelen op De Vijverberg geplaatst kon worden. Niet alleen om de spelers een hart onder de riem te steken, maar zeker ook om geld op te halen voor kankeronderzoek. Onder toeziend oog van al deze 'smoelen' gaat de ploeg van trainer Mike Snoei alles geven voor een driepunter tegen FC Eindhoven, dat dertiende staat in de Keuken Kampioen Divisie. De Graafschap is al acht wedstrijden ongeslagen en doet met een overwinning op de Brabanders uitstekende zaken in de derde periode.

Rechtzetten en volhouden

Snoei: "We hebben deze week goed gesproken over het duel met Jong AZ. We kunnen een keer een wedstrijd minder spelen, maar moeten dan wel de 1-0 over de streep trekken. Aan ons om het zondag recht te zetten. Als we echt mee willen blijven doen - en dat hebben we bewezen na de winterstop - moeten we dit volhouden. FC Eindhoven is een stugge ploeg met veel fysiek en duelkracht in het team. Ze zijn iedere wedstrijd dicht bij een overwinning."

De Graafschap - FC Eindhoven is zondag live te volgen via ESPN. Ook via Twitter en Instagram doen wij verslag


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Parkstad limburg stadion, Kerkrade

Roda JC
vr
19
apr.
20:00
uur
De Graafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner