De Graafschap maandag naar Eindhoven voor duel met Jong PSV


De Graafschap maandag naar Eindhoven voor duel met Jong PSV

De Superboeren reizen komende maandag wederom af naar Eindhoven. Waar vorige week vrijdag nog met 1-1 gelijk werd gespeeld tegen FC Eindhoven, is nu het beloftenteam van PSV de tegenstander. De aftrap op De Herdgang is om 20:00 uur.

Weer naar Eindhoven

De thuiswedstrijd tegen Jong PSV leverde eind november een mooie 4-1 overwinning op. Daryl van Mieghem, Ted van de Pavert, Mohamed Hamdaoui en Stef Nijland maakten destijds de doelpunten, terwijl Amar Ćatić voor de verrassende 0-1 had gezorgd. De talenten van PSV staan op de zestiende plaats in de Keuken Kampioen Divisie (20 punten). Uit de laatste vijf duels werden vier punten behaald.

"Moeten drie punten pakken"

Onder winderige omstandigheden trainde de selectie zondag voor het laatst. "Oefenen op corners en vrije trappen, dat kan je vergeten. Maar de tactiek voorbereiden en uitleggen wat we tactisch van plan zijn, ging best aardig", vond trainer Mike Snoei. "We zijn verplicht om tegen Jong PSV drie punten te halen. We hebben er in 2020 al tien behaald. Dat is nog steeds een prima prestatie - maar de wedstrijd waarin we het meest een zege verdienden, speelden we gelijk. De promotiestrijd zal tot het einde spannend blijven. Belangrijk is dat we winnen; wij moeten drie punten pakken."


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht