U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


De Graafschap legt talent Başar Önal voor drie jaar vast


De Graafschap legt talent Başar Önal voor drie jaar vast

De Graafschap heeft met Başar Önal een overeenstemming bereikt over een contract voor de duur van drie seizoenen. Daarmee zal de ruwe diamant uit de eigen jeugdopleiding de komende jaren te zien blijven in het Achterhoeks blauw en wit.

Debuut tegen MVV

“We zijn erg blij dat we wederom een speler van de jeugdopleiding een contract hebben kunnen geven”, aldus technisch manager Peter Bijvelds over het contracteren van Başar, die onlangs in het duel met MVV Maastricht zijn officiële debuut maakte voor De Graafschap. “In korte tijd heeft hij ook mij overtuigd. Başar is een groot talent en heeft al verschillende interlands gespeeld als jeugdinternational van Turkije. Hem wacht volgens ons een prachtige toekomst, indien hij op alle fronten, ook mentaal, de progressie blijft boeken die we nu al van hem zien.”

‘Wordt nu beloond’

Hoofd jeugdopleiding Jefta Bresser is trots: “Het feit dat Başar een contract tekent, laat zien dat wij als jeugdopleiding goed bezig zijn. Daarnaast heeft Başar er hard voor gewerkt en dat wordt nu beloond. Na zijn debuut is dit het volgende moment waar hij trots op mag zijn."

Dankbaar en blij

De zeventienjarige aanvaller is dankbaar en blij met het ondertekenen van zijn contract: “Ik heb de afgelopen jaren keihard gewerkt en alles gegeven om een contract te verdienen. Ik zit op dit moment goed in mijn vel en ben volgens mij goed bezig. Dat je dan een contract krijgt bij de club waar je al vanaf je zevende speelt, is een heel mooie beloning. Ik zie dit contract als een aanmoediging om door te gaan zoals ik nu bezig ben. Ik ben iedereen die me geholpen heeft dankbaar.”


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Parkstad limburg stadion, Kerkrade

Roda JC
vr
19
apr.
20:00
uur
De Graafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner