U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


De Graafschap kan vrijdag tegen FC Dordrecht grote stap zetten naar periodetitel


De Graafschap neemt het vrijdag op tegen FC Dordrecht, de nummer negentien van de Keuken Kampioen Divisie. De Superboeren kunnen, met een overwinning op Dordrecht, een grote stap zetten naar de derde periodetitel.

Derde periodetitel

De formatie van trainer Mike Snoei gaat momenteel met zeventien punten aan kop in de derde periode, gevolgd door SC Cambuur (vijftien punten), FC Volendam (vijftien punten - heeft al een periodetitel) en NEC Nijmegen (veertien punten). Dordt houdt alleen hekkensluiter Helmond Sport onder zich, maar pakte zeven punten uit de laatste vijf duels. De eerdere ontmoeting op De Vijverberg eindigde in een ruime 5-0 zege voor De Graafschap.

"Dordrecht niet onderschatten"

"We nemen FC Dordrecht heel serieus. Ze hebben een aantal nieuwe spelers gehaald en een andere trainer aangesteld (Harry van den Ham), die ik vrij goed ken. Het is een aanvallend ingestelde trainer. Dat zag je ook terug in de laatste wedstrijd, tegen TOP Oss (1-3 zege)", aldus Mike Snoei. "We moeten Dordrecht niet onderschatten, dat zou gevaarlijk zijn. We kunnen goede zaken doen en willen graag mee blijven doen in de periodestrijd. Het winnen van de derde periode is een doel tussendoor. Maar eerst telt morgen de lastige uitwedstrijd."


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner