De Graafschap jaagt op derde periodetitel in thuisduel met Jong AZ


De Graafschap jaagt op derde periodetitel in thuisduel met Jong AZ

De Graafschap staat aanstaande vrijdag voor de ontknoping van de derde periode. De Superboeren hebben winst van die prijs in eigen hand; bij een overwinning op Jong AZ is de derde periodetitel een zekerheid. Bij een ander resultaat zijn de mannen van Mike Snoei afhankelijk van nummer twee SC Cambuur.

Beslissing valt

Tegenstander Jong AZ is de enige ploeg die dit seizoen een (competitie)zege boekte op De Graafschap. Eind november werd het in Wijdewormer 2-1 voor de Alkmaarders; na de 0-1 van Ralf Seuntjens scoorde Zakaria Aboukhlal tweemaal. Met 25 punten uit 26 wedstrijden staat de beloftenploeg van AZ in het rechterrijtje van de Keuken Kampioen Divisie.

"Periodetitel binnenslepen"

"De periodetitel winnen zou een mooie beloning zijn. Het kan een mooi moment voor iedereen worden. Niet alleen voor de spelersgroep en staf, maar ook voor de mensen op kantoor en onze supporters. Na de degradatie is iedereen wel even toe aan een feestje", blikt Snoei vooruit. "De nederlaag eerder dit seizoen was teleurstellend en maakte toen iets bij ons los. Ik hoop dat de jongens een enorm revanche-gevoel hebben. Maar we zijn er klaar voor; wij moeten messcherp zijn en met onze supporters erachter de periodetitel binnenslepen."


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht