U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


De Graafschap huurt Hidde Jurjus opnieuw van PSV


Hidde Jurjus draagt ook komend seizoen het wedstrijdtenue van De Graafschap. De 25-jarige doelman wordt opnieuw voor één jaar gehuurd van PSV.

Afgelopen seizoen speelde Jurjus 22 competitiewedstrijden in het shirt van de Superboeren. In het verleden stond hij, na de jeugdopleiding te hebben doorlopen, ook in de seizoenen 2014/'15 en 2015/'16 onder de lat. “Ik ben blij dat er snel duidelijkheid is en ik weer een jaar bij De Graafschap speel. We gaan er een mooi seizoen van maken en hebben promotie als doel gesteld. Daar moeten we met z’n allen voor gaan.”

“Met Hidde voegen we een betrouwbare doelman toe aan de selectie. Hij past uitstekend bij De Graafschap en weet hoe het is om mee te strijden om promotie naar de Eredivisie. Bovendien heeft Hidde met zijn meevoetballende kwaliteiten een extra wapen in huis”, reageert manager voetbalzaken Peter Hofstede op de komst van Jurjus. “Nu duidelijk is dat we komend seizoen de beschikking over Hidde hebben, begint onze selectie aardig vorm te krijgen. De komende tijd gaan we zorgvuldig bekijken op welke posities we de ploeg nog verder versterken.”

{asset:36090:url}


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner