​De Graafschap heeft versterking Branco van den Boomen binnen (video)


​De Graafschap heeft versterking Branco van den Boomen binnen (video)

Na lang onderhandelen heeft De Graafschap de deal met FC Eindhoven en Branco van den Boomen rond. De 24-jarige middenvelder heeft een contract voor drie seizoenen getekend. Branco speelde eerder ook bij Ajax, SC Heerenveen en Willem II en heeft zo’n 150 wedstrijden betaald voetbal achter zijn naam staan. Tevens kwam hij voor diverse nationale teams uit.

“Wij zijn erg blij dat Branco voor De Graafschap heeft gekozen, uiteindelijk waren er meer kapers op de kust. Wij denken dat hij goed bij onze club past en doen er alles aan om hem voor vrijdag speelgerechtigd te krijgen. Met de komst van Branco hebben wij het vertrek van Youssef El Jebli adequaat opgevangen”, aldus manager voetbalzaken Peter Hofstede.

“Voor mij was het geen moeilijke keuze. De Graafschap is een club die erg aanspreekt. Een vol en sfeervol stadion, spelen om de prijzen en een goed verhaal van Mike Snoei en Peter Hofstede. Ik geloof in de missie van De Graafschap en ga er alles aan doen om deze te laten slagen”, aldus Branco van den Boomen.

Foto header fceindhoven.nlNieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Agenda

Er staat op dit moment niks op de agenda.